Parterapi

parterapi.jpg

Par kommer på grunn av ulike utfordringer som har vart over en periode eller oppstått mer uventet.

Utganspunktet er at begge ønsker og har behov for utvikling og styrking av forholdet. Fastlåste mønstre er noe som begge bidrar til å opprettholde. Som terapeut er jeg derfor interessert i hvordan dere som par fungerer sammen. Fokuset er rettet mot hva dere er gode til og potensialet dere to har som team.

Er det slik at den ene partneren ikke ønsker å gå i parterapi er det likevel mulig å jobbe med forholdet. Arbeidet blir da å jobbe individuelt med hovedfokus på relasjonen. Det hender også at en av eller begge partene ønsker å avslutte forholdet, og at det i terapirommet oppleves tryggere å jobbe med denne prosessen. Last gjerne ned brosjyren parterapi

Hva med et gavekort til et par? Det kan være en unik og verdifull presang! Timen(e) er lagt opp som et minikurs hvor paret får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre gjennom erfaringsbaserte øvelser og refleksjoner i rolige og trygge omgivelser. 

Familieterapi

Tilbudet gjelder familiesamtale. Noen ganger er det behov for at flere møtes i samtale. Temaene er ulike og kan være sorgarbeid, sykdom eller traumatiske hendelser. Ta kontakt ved avklaringsbehov.

 

Se også Individuell Terapi og Gruppeterapi